Tko je treneru Damiru Buriću dozvolio da se poigrava s renomeom Hajduka?!

Ponedjeljak, 27. srpnja 2015. 19:57 Napisao/la  Ivan Jelić

Nitko od novoizabranih članova Nadzornog odbora nije bio na stadionu Aldo Drosina, njihov nedolazak na utakmicu može biti znakovita poruka

Trener Hajduka Damir Burić zabio je sam sebi autogol! Odlučio je odmarati četvoricu standardnih igrača, Vlašića, Balića, Caktaša, Roguljića za prvenstveni sraz protiv Istre 1961 na stadionu Drosina kako bi što spomenuti igrači odmorniji dočekali prvu utakmicu 3. pretkola Europske lige, dvoboj sa norveškim predstavnikom Stromsgodsetom koji se u četvrtak igra na Poljudu. Uz to odlučio je momčad povesti u Pulu na dan odigravanja utakmice, bijeli su otputovali čarter-letom.

Hajduk je u Puli doživio jedan od najtežih prvenstvenih poraza od kako se igra nacionalna liga, Puljani nikada do sada nisu deklasirali Splićane ovako uvjerljivo. Što je Burić dobio ovim potezom? Suprotan efekt! Poraz je zasigurno uzdrmao momčad, igrači su izgubili samopouzdanje, posebice vratar Kalinić koji je izravni, ali ne i jedini krivac za katastrofu. Tko je Buriću dozvolio da se ovako poigra s renomeom Hajduka? Po zapovjednoj odgvornosti dio krivice snosi sportski direktor Goran Vučević, ali i predsjednik Marin Brbić. Kako god bilo, Burić je odlukom da odmara najbolje igrače doveo sebe u situaciju da mu utakmica sa Stromsgodsetom odlučuje o trenerskoj sudbini na klupi Hajduka.

Osim toga krucijalno je pitanje kako su se to nakon samo 6 odigranih utakmica, 4 europske i 2 prvenstvene, umorili Balić i Vlašić za kojima navodno "luduje" pola europske nogometne elite. Tu nešto ne štima!?. Uz sve to nitko od novoizabranih članova Nadzornog odbora nije bio na stadionu Aldo Drosina! Njih petorica žive u Zagrebu odakle je Pula puno bliža nego od Splita, nedolazak na utakmicu može biti znakovita poruka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.