Tisuće navijača na sjeveru Poljuda dočekali nogometaše Hajduka

Subota, 22. studenog 2014. 22:04 Napisao/la  SC

Slavljenje činjenice da su se nogometaši Hajduka prestrašili vlastitih navijača i odbili igrati utakmicu protiv Dinama potrajalo je dvadesetak minuta

Kao što je bilo i najavljeno, u večernjim satima tisuće navijača na Poljudu dočekalo je nogometaše Hajduka koji su u subotu popodne odbili igrati derbi protiv Dinama na Maksimiru. Torcida naime nije ušla na stadion nakon što je za pedesetak pripadnika navijačke skupine iz Splita zabranjen ulaz u Maksimir budući da se nalaze na crnoj listi. Nogometaši Hajduka očito u strahu od Torcide odbili su nastupiti što su i priznali delegatu.

Nakon 20.15 sati počeo se puniti sjever poljudske ljepotice, nije nedostajalo vrijeđanja čelnika Hrvatskog nogometnog saveza. Sedam tisuća navijača u 21.20 sati pozdravilo je nogometaše Hajduka. Slavljenje činjenice da su se nogometaši Hajduka prestrašili vlastitih navijača i odbili igrati utakmicu potrajalo je dvadesetak minuta nakon čega su se razišli. Preostaje vidjeti kakvu će reakciju Hrvatskog nogometnog saveza proizvesti revolt s juga.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.