Tino-Sven Sušić, reprezentativac Hajduka: Šteta je što Riječani nisu ostvarili pobjedu, bili su bolja momčad

Petak, 03. listopada 2014. 16:31 Napisao/la  Ivan Jelić

Riječani su u dvoboju sa Sevillom pokazali da se radi o odličnoj momčadi i da nas čeka neizvjesna utakmica, kaže Bradarić

Uoči nedjeljnog derbija Hajduka i Rijeke, koji će se odigrati u Dugopoplju (16, pred novinare su izašli strijelci u pobjedi Splićana nad Istrom 1961 u prošlom kolu na stadionu Aldo Drosina, Tino-Sven Sušić i Filip Bradarić:

- Gledao sam susret Rijeke i Seville, šteta je što Riječani nisu ostvarili pobjedu, bili su bolja momčad. Posebice su odlično odigrali u drugom dijelu, pomalo su naivno primili izjednačujući zgoditak u sudačkoj nadoknadi. Platili su ceh neiskustvu kontinuiranog igranja u Europi. To nije samo problem Rijeke, već Dinama, Hajduka, Splita... kazao je Sušić.

U nedjelju Rijeka stiže u Dugopolje?

- Šteta je što se utakmica ne igra na Poljudu, jer bi bilo puno više navijača. Čeka nas teška utakmica protiv sjajne Rijeke, trener Matjaž Kek ima na raspolaganju niz kvalitetnih igrača, složit će on momčad na kojoj se neće osjetiti umor od dvoboja sa Sevillom. Trebamo dobro pripaziti na Kramarića, jer je on u srazu sa Sevillom još jednom potvrdio svoju klasu, kazao je Sušić.

- Utakmica protiv Rijeke nam je jako važna. Pobjedom nad Istrom 1961 prekinuli smo niz od sedam susreta bez pobjede. Riječani su u dvoboju sa Sevillom pokazali da se radi o odličnoj momčadi i da nas čeka neizvjesna utakmica. Uz podršku navijača priželjkujem da osvojimo sva tri boda. Moramo paziti na Kramarića i Krstanovića iako nemaju slabog pojedinca u momčadi, kazao je Filip Bradarić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.