Sudbina Hajduka u ženskim rukama, Marijana Bošnjak dovodi iz Osijeka dvije kolegice

Srijeda, 13. travnja 2016. 16:23 Napisao/la  Ivan Jelić

Predsjednica Bošnjak sa sobom na Poljud dovodi novi tim u kojemu su Martina Mikrut i Mirta Matešić

Marijana Bošnjak prva je predsjednica u povijesti Hajduka! Neće Hajduk na tome stati što se tiče spola! Naime, predsjednica Bošnjak sa sobom na Poljud dovodi novi tim u kojemu su Martina Mikrut i Mirta Matešić!

Martina Mikrut je navodno trebala biti ta glavna u poslu sveobuhvatne analize stanja u Hajduku, trenutačno je član Nadzornog odbora Kinematografa Osijek, gdje je Marijana direktorica.

Prema dostupnim podacima Mikrut inače profesorica na Pravnom fakultetu, doktorirala je i magistrirala na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Osijeku, bavi se istraživanjem javnog mnijenja, bila je direktorica marketinga u IPK Kandit, radi kao predavač na ekonomskim kolegijima Pravnog fakulteta u Osijeku, te kao voditeljica istraživanja na Novoj TV.

Mirta Matešić član je društva Smart-counselling, osječke firme u kojoj je i Martina.

Ukratko, u idućem razdoblju Hajduk vode žene!

Konačno nešto lijepo na Poljudu!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.