Stručni stožer Hajduka zalegao pred gradski derbi protiv Splita u subotu

Četvrtak, 18. rujna 2014. 10:36 Napisao/la  Ivan Jelić

Milić nezadovoljan tretmanom

Igor Tudor ne vodi treninge Hajduka! Nije smijenjen iako mu je neodlučan ishod u nedjelju u Kranjčevićevoj još više uzdrmao klupu. Razlog Tudorova izbivanja je viroza koja ga je „srušila„ u krevet, virozan je vodio momčad u dvoboju sa Zagrebom. Osim Tudora viroza je napala pomoćnika Juricu Vučka, team-menadžera Krešimira Mikulandru tako da treninge vodi prvi pomoćnik Hari Vukas. Stručni stožer Hajduka zalegao je pred gradski derbi sa Splitom koji se igra u Parku mladeži.

Zbog visoke temperature protiv Zagreba nije igrao Milić čiji je menadžer Tonči Martić najavio da njegov štićnik neće potpisati novi ugovor, sadašnji mu istječe na ljeto 2015. godine. Nezadovoljan je Milić tretmanom u klubu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.