Stoke City ponudio 8 mil. eura za Nikolu Vlašića, otac Joško odbio premierligaša

Četvrtak, 14. travnja 2016. 14:16 Napisao/la  Ivan Jelić

Hajduk nije zadovoljan ponuđenim iznosom od 8 milijuna eura, jer se transfer  dijeli 50:50


Tijekom minulog zimskog prijelaznog roka Joško Vlašić, otac mladog Hajdukova dragulja Nikole, obznanio je informaciju novinarima da za njegova sina postoji ponuda od 8 milijuna eura. Nije želio otkriti ime kluba.

Sve se s vremenom sazna, pa je tako sada poznato da je Jošku Vlašića stigla ponuda od engleskog premireligaša Stoke Cityja čiji su čelnici bili spremni platiti obeštećenje Hajduku u iznosu od 8 milijuna eura.

Joško je odbio ponudu uz obrazloženje da bi Nikolin odlazak u inozemstvo poremetio obiteljske planove, to prije što se sestra Blanka priprema za nastup na Olimpijskim igrama, koje će se tijekom kolovoza održati u Brazilu.

Osim toga Hajduk nije zadovoljan ponuđenim iznosom od 8 milijuna eura, jer se transfer  dijeli 50:50. U klubu misle da na ljeto mogu dobiti puno veću financijsku ponudu.

Glasovanjem 6:3 takvu odluku donio je Nadzorni odbor kluba u bivšem sazivu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.