Stipe Biuk najveći gubitnik, Hajduk ostao bez dragulja

Subota, 11. lipnja 2022. 16:30 Napisao/la  Toni Bilić
Stipe Biuk
Stipe Biuk

Stipe Biuk sezonu za nama neće pamtiti ni po čemu dobrom.

Nažalost, od dragulja pretvorio se u gubitnika.

Još više izgubio je Hajduk.

Kada je na početku sezone procurila vijest da je Mancester City ponudio Hajduku cca. 10 mil. eura za Biuka, predsjednik Lukša Jakobušić poručio je potencijalnim kupcima da neće razgovarati o prodaji Biuka za iznos manji od 15 mil. eura.

Prvi priliku na prvoligaškoj razini pružio mu je talijanski strateg Paola Tramezzani, pod njegovim vodstvom odigrao je Biuk 11 utakmica, od toga 8 u početnoj jedanaestorici, postigao je 3 gola, imao je 3 asistencije.

Očekivalo se da bude još bolji u novoj sezoni.

Nije se to dogodilo!

Odigrao je 34 utakmice, 25 je počeo kao starter, postigao je jedan jedini gol, imao je 5 asistencija...

Prvi trener s kojim je Hajduk krenuo u sezonu, Šveđanin Jens Gustafsson, nije mu puno vjerovao, ni njegov nasljednik Valdas Dambrauskas ne vjeruje mu previše.

Na kraju ga je izbornik U-21 reprezentacije, Igor Bišćan, u dvoboju s Norveškom poslao na tribine, u srazu s Estonijom bio je na klupi, nije dobio niti minute.

Ljudi koji brinu o njegovoj karijeri žele ga odvesti s Poljuda.

Ima dosta zainteresirani klubova, samo što oni nude puno manje nego što bi htio Hajduk.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.