Stanko Poklepović, trener Hajduka: Mi smo mliječna momčad, ne znamo upravljati igrom

Nedjelja, 22. ožujka 2015. 20:29 Napisao/la  SC

Ne možemo se vaditi da nismo imali igrače, da nam je netko nedostajao, sve su ovo danas na terenu bili igrači Hajduka, kaže Poklepović


Hajduk je poražen u Kranjčevićevoj iako je u završnici imao prednost igrača više. Štoviše, Zagreb je drugi pogodak psotigao s igračem manje što dovoljno govori o igri Hajduka:

- Utakmica nije bila osobita, no na ovom se terenu i nije moglo drugačije igrati. Rekao bih da je ovo bila igra vratara, presudio nam je Livaković. On je obranio dva zicera, čak i penal, dok je naš vratar dva puta izletio u prazno. Promašeni jedanaesterac je usmjerio utakmicu. Da smo tada zabili možda bi bilo drugačije, ali nažalost nismo. Čestitam Zagrebu na zasluženoj pobjedi. Ne možemo se vaditi da nismo imali igrače, da nam je netko nedostajao, sve su ovo danas na terenu bili igrači Hajduka. Ali, mi smo 'mliječna momčad', nemamo koncentracije upravljati igrom, kaže Stanko Poklepović.

Zagreb je drug put ove sezone pobijedio Hajduk:

- Danas smo bili na visokoj mentalnoj razini. Nakon tri uzastopna poraza u kojima se događalo sve i svašta morali smo se na kvalitetan način pripremiti za Hajduk. To smo uspjeli, znali smo što očekivati od Splićana, pa moramo biti zadovoljan našom igrom. Mi za razliku od 90 posto momčadi Prve HNL prvo razmišljamo o igri prema naprijed, a ne o defenzivi. Mi tražimo igru, naš je cilj što bolje organizirati igru prema naprijed, a nakon izgubljene lopte pokušati što prije vratiti posjed lopte. Danas smo to dobro radili, po boljem terenu to će biti još kvalitetnije, izjavio je Željko Kopić, trenerski suradnik Dražena Medića.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.