Stanko Poklepović: Pitam Caktaša gdje ruča, a on mi odgovara: Za stolom!

Subota, 21. ožujka 2015. 11:33 Napisao/la  I. J.

U početku mi je djelovalo smiješno, ali vidio sam da su organizirani. Iako nema licencu, momčad dobro djeluje na travnjaku, kaže Poklepović o Draženu Mediću 


Nogometaši Hajduka u nedjelju igraju protiv Zagreba u Kranjčevićevoj. Nakon utakmice protiv Dinama atmosfera oko kluba je poticajna baš kao i medijski istupi uvijek nadahnutog Stanka Poklepovića:

- Poslije Dinamo smo se opustošili, ali smo se ovih dana fudrali, popunili. Pod opustošenost mislim na kartone i ozljede, ali svejedno idemo u Zagreb optimistički, na napravimo igri i rezultat prema naprijed i natrag. Mogu reći da se u prvu momčad vraća Anton Maglica, on nam daje nešto dodatno u napadu, a umjesto ovih što ih nema upadaju mladi Bosančić i Tudor. Zagreb je zanimljiv po mnogo čemu, pratili smo ih, želimo im odgvoriti dobrom igrom, kaže Poklepović koji se osvrnuo na rad kolege bez trenerske licence Dražena Medića:

- U početku mi je djelovalo smiješno, ali vidio sam da su organizirani. Iako nema licencu, momčad dobro djeluje na travnjaku. Kažem, imao sam zebnju na početku, ali kad sa vidio momčad, to je dobro, smatra Poklepović koji je ovako objasnio kakvu ulogu u momčadi ima trenutačno najbolji igrač Andrija Balić:

- Igrat će tamo di je uvijek igrao, pozicija mu je sakrivena, dat ćemo mu prostor, imat će slobodu. Da ne ide na bok već da bude u poziciji iz koje može postati asistent i strijelac. Balić ne mora zabit, ali zabija zbog svoje osobitost, njega se ne može otkriti do kraja. On se nađe tamo gdje je potrebno, i to mu je Bog dao. To on ima u sebi. Lucidan je u potezu i dodavanju, čak i u čuvanju lopte, kad ojača bit će vrhunski igrač, govori Poklepović koji je za kraj servirao medijsku poslasticu:

- Razgovarali smo malo na ručku kako neki igrali imaju obitelji pa ponekad mogu ručati s njima, i slično. Da ručaju sa suprugama i djecom, i tako ja pitam Miju Caktaša gdje on ruča, a on mi odgovara "Za stolom"!. Pa jel možete vi zamisliti taj odgovor?!, pita se Poklepović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.