Stanko Poklepović: Imam izvrsno mišljenje o Štimcu kao treneru, on se može hrvati sa svakim

Subota, 28. veljače 2015. 13:54 Napisao/la  I. J.

Zadar traži popravak na ljestvici, a Hajduk pobjedu i zato će utakmica biti zanimljiva, kaže Poklepović

Hajdukov trener Stanko Poklepović njavio je nedjeljnu utakmicu protiv Zadra:

- Zadar traži popravak na ljestvici, a Hajduk pobjedu i zato će utakmica biti zanimljiva. Nemamo nikakvih dilema što igrati, kako igrati i tko će igrati. Zadar poznajem jako dobro, teško je za očekivati neka iznenađenja. U ovom trenutku ja ću poštivati maksimalno klupski projekt, ali i rezultat. Projekt je proces koji se stvara i radi, počeo je prije mene, a ja ću ga sprovesti pazeći da se ne dogodi nešto ružno rezultatu ni igraču, kaže Poklepović.

Potom je upitan kakvo mišljenje ima o Štimcu:

- Imam izvrsno mišljenje o Štimcu kao treneru. On se može hrvati sa svakim pa i sa mnom. On ima gard, jači je od mene... Može i seksualno, ja to ne mogu.

Upitan je i hoće li publici pokloniti pobjedu...

- Što ću ja publici poklanjati? Neka ona nama pokloni bodrenje i civilizirano navijanje. Oni su nam neophodno potrebni, zaključuje Poklepović.


Sastav: Kalinić, Vršajević, Milović, Maloča, Mezga, Caktaš, Sušić, Milevski, Gotal, Maglica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.