Sportski direktor Nikola Kalinić prvo mora razgovarati Markom Livajom

Srijeda, 22. svibnja 2024. 10:08 Napisao/la  Toni Bilić
Sportski direktor Nikola Kalinić prvo mora razgovarati Markom Livajom

Kako smo neslužbeno saznali u ponedjeljak bi Hajduk trebao obznaniti da sportski direktor u ostavci Mindaugas Nikoličius odlazi i da na njegovo mjesto dolazi Nikola Kalinić.

Predsjednik Ivan Bilić sve se dogovorio s Kalinićem kojemu će dvoboj s Lokomotivom u Kranjčevićevoj biti oproštaj od bijelog dresa i završetak više nego dobre igračke karijere.

Prvi razgovor u funkciji sportskog direktora Kalinić bi trebao obaviti s Markom Livajom, koji je ovu sezonu odigrao daleko od svojih mogućnosti.

U prve dvije sezone po povratku na Poljudu bio je uvjerljivo najbolji igrač i strijelac, ne samo Hajduka nego HNL-a.

Brojke u tekućoj sezoni su katastrofa, odigrao je ukupno do sada 25 utakmica, od toga je 20 utakmica igrao svih 90 minuta.

Zabio je 10 golova, imao je 5 asistencija, na travnjaku je proveo 2577 minuta.

Posljednju prvenstvenu utakmicu odigrao je protiv Dinama 30. ožujka na Poljudu, Hajduk je izgubio s 0:1.

Zbog ozljede je travnjak napustio u 55. minuti, idućih 8 utakmica nije ga bilo u sastavu, najvjerojatnije ga neće biti niti u posljednjoj utakmici protiv Lokomotive u gostima.

Neslužbeno smo saznali kako Livaju zovu iz Grčke , gdje je s AEK-om osvojio titulu prvaka.

Drugi s kojim bi Kalinić trebao obaviti razgovor je Ivan Perišić, ne zna se dok kada Perišić želi ostati u klubu.

Što se pak tiče trenera, uz domaće kandidate Gorana Tomića i Nenada Bjelicu spominje se Portugalac Paulo Sousa, koji je Nikolu Kalinića trenirao u Fiorentini.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.