Sportski direktor Niko trebao je dovesti trenera čim je došao u Hajduk

Četvrtak, 14. siječnja 2021. 15:13 Napisao/la  Toni Bilić
Boro Primorac
Boro Primorac

Mindaugas Nikoličius trebao je već pronaći novog trenera bez obzira što prije petnaestaka dana izabran za novog sportskog direktora Hajduka.

Svima je jasno da aktualni Boro Primorac, koliko god se trudio, nije u stanju poboljšati igru.

Poslije prve pripremne utakmice i pobjede nad drugoligašem Solinom, koja je odigrana na otoku Braču u Postirama, Primorac je između ostalog kazao:

- Drugo poluvrijeme je bilo puno slabije, ne znam zašto!

Ako ne zna on, tko će znati!

U momčadi koja je igrala u drugom dijelu igrali su Todorović, Vušković, Dimitrov, Nejašmić, Čolina, Dolček, Brnić, Umut... igrači koje je Primorac koristio otkako je preuzeo momčad.

Primorac nije jedini krivac što Hajduk godinama igra slabo, nagledali smo se sramotnih prezentacija pod vodstvom bivših trenera Oreščanina, Burića, Tudora, Vukasa, a sada Primorca.

Za desetak dana Hajduk u nastavka prvenstva gostuje na Šubićevcu, čeka ga dalmatinski derbi sa Šibenikom.

Dvoboj je izuzetno važan za jednu i drugu momčad: domaćinu u borbi za prvoligaški ostanak, gostima u borbi za europski plasman.

Sportski direktor Niko trebao je dovesti trenera čim je sve dogovorio s Jakobušićem!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.