Slaven Bilić pomaže Hajduku, čelnici splitskog kluba u posjetu West Hamu

Četvrtak, 07. travnja 2016. 16:40 Napisao/la  Ivan Jelić

Posjet West Hamu marketinški je odrađen u pravom trenutku, Aljoša Bašić u subotu bi trebao biti imenovan vršiteljem dužnosti predsjednika Hajduka


Aljoša Bašić, aktualni voditelj marketinga Hajduka i direktor logistike Jakša Radnić nalaze se u Londonu.

Razlog njihova odlaska u London je posjeta West Hamu, kluba koji pod vodstvom Slavena Bilića postiže sjajne rezultate u Premierligi. Dvojica klupskih čelnika, koji bi trebali voditi splitski klub do izbora nasljednika Marina Brbića, čelnicima engleskog premijerligaša prezentirat će neke od Hajdukovih marketinških proizvoda, te će porazgovarati o mogućnosti suradnje između ova dva kluba.

Jasno, posjeta i eventualna suradnja odvijaju se pod pokroviteljstvom Slavena Bilića, bivšega igrača i trenera Hajduka. Bilić je u kratkom roku kao menadžer West Hama stekao ugled u engleskom nogometu koji dobro poznaje iz igračih dana u West Hamu i Evertonu.

Posjet West Hamu marketinški je odrađen u pravom trenutku, Aljoša Babić u subotu bi trebao biti imenovan vršiteljem dužnosti predsjednika Hajduka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.