SKUPŠTINA HAJDUKA Marin Brbić: Bio sam uvjeren da imamo momčad za drugo mjesto

Nedjelja, 19. srpnja 2020. 16:16 Napisao/la  SC
Marin Brbić
Marin Brbić

Marin Brbić na Skupštini Hajduka ovako je iznio viđenje rezultatski neupjeha zbog čega je podnio ostavku:

- Silno smo željeli ući u Europsku ligu i vidjeli smo kvalifikacije za Ligu prvaka kao prečicu. Računali smo da ćemo tako povratiti ovo što smo više investirali u igrače. Bio sam uvjeren da imamo momčad za drugo mjesto. Prokockali smo sve zbog naših slabosti, ne možemo nikoga drugoga kriviti. Što je, tu je, odgovornost je isključivo moja, jer sam sve potpisao i odobrio na preporuku struke. Nisam ja taj koji bira igrače, kazao je Brbić.

Odnosi s HNS-om su kronični problem  Hajduka, ovako je Brbić objasnio zašto (ne)pravomoćno osuđeni djelatnici HNS-a poput Nevena Šprajcera imaju pristup Poljudu:

- Nikome od nas nije drago kada dođu takve spodobe u ložu, ali imamo obavezu dati mjesta HNS-u. Možemo jedino napraviti incident, rekao je Brbić skupštinarima.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.