Skandal na Poljudu; novi godišnji kalendar Hajduka bez slike stručnog stožera

Četvrtak, 13. prosinca 2012. 17:57 Napisao/la  I. J.

- Dakako da sam iznenađen što na kalendaru nije slika stručnog stožera. U klubu svatko treba  raditi odgovorno i časno, bio je kratak komentar Miše Krstičevića, trenera Hajduka

 

 

 

Godišnji kalendar Hajduka ponovo je izazvao skandal na Poljudu. Prošle godine kalendar je izdan sa slikama igrača svih generacija, a tada je na bijelom dresu bila zvijezda petokraka. Tadašnji direktor marketinga Pavle Cicarelli je odlučio izbrisati zvijezdu petokraku i izbrisati na taj način jedan dio povijesti kluba. To ga je  skupo koštalo jer je ga  Nadzorni odbor zbog toga smijenio. Ovog puta je kalendar izdan bez stručnog stožera što je prvi put u Hajdukovoj povijesti. Mišu Krstičevića, trenera Hajduka, razljutio je taj potez.

- Dakako da sam iznenađen što na kalendaru nije slika stručnog stožera. U klubu svatko treba  raditi odgovorno i časno, bio je kratak komentar Miše Krstičevića.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.