Sinovčić uvjeren kako će Tomasov uskoro biti slobodan igrač

Srijeda, 21. ožujka 2012. 18:05 Napisao/la  SC

Prvo neka se riješi aktualna sitacija. Što se tiče Hajduka, bolje bi bilo da ga odmah puste, jer bi na taj način uštedjeli 100.000 kuna mjesečno, tvrdi Sinovčić


Reno Sinovčić, zastupnik Marina Tomasova, koji je u Hajduku "ispod debelog leda", uskoro bi mogao biti slobodan igrač. Tako barem tvrdi Reno Sinovčić.

- Arbitražnom sudu Hrvatskoga nogometnog saveza poslali smo su dokumentaciju, vjerujem da je sve čisto i jasno, Marin Tomasov bi uskoro mogao biti slobodan igrač, tvrdi Sinovčić. Znači li to da je dogovor s Dinamom praktički već postignut? Sinovčić je ostavio otvorena vrata. U oba smjera...

- Prvo neka se riješi aktualna sitacija. Što se tiče Hajduka, bolje bi bilo da ga odmah puste, jer bi na taj način uštedjeli 100.000 kuna mjesečno, tvrdi Sinovčić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.