Simon Rožman treći put pobijedio u trećoj utakmici, Igor Tudor promuknuo

Nedjelja, 19. srpnja 2020. 23:56 Napisao/la  SC
Simon Rožman
Simon Rožman

Rijeka je pogotkom Nina Galovića u 93. minuti pobijedila (3:2) Hajduk na Poljudu, Simon Rožman ostvario je treću pobjedu u trima Jadranskim derbijima:

- Jako sam sretan zbog igrača koji se sada vesele kao mala djeca. Svaka čast dečkima, bila je prava energija, šteta samo što nije bilo gledatelja. Sada nam se vratilo ono što nam prije nije išlo kada smo dobro igrali. Teško je ovdje igrati, ali pobjeda je bitna. Jako smo mekano ušli u utakmicu, s previše respekta i u grču, ali pogodak nas je digao. Da je Franko zabio, mogli smo otići na 3:1 i riješiti utakmicu, ali imali smo kontrolu u fazi obrani i možemo biti zadovoljni, kazao je Rožman.

Umjesto promuklog Igora Tudora pred kamere je došao Hari Vukas, pomoćni trener u Hajduku.

- Žao mi je zbog Igora što nije tu, ali izgubio je glas. Nije dobro, razočarani smo. Koliko čujem, Rijeka je imala četiri udarca na gol, zabila tri gola i odnosi pobjedu. Treći gol smo primili iz kornera, a mi smo ih imali 13 ili 14, pa nismo uspjeli zabiti gol. Nadali smo se u zadnjih pola sata da će pasti još koji gol za nas, vidjeli smo na klupi da ide prema tome, ali na kraju nismo zabili, rekao je Vukas.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.