Sergije Krešić, sportski direktor Hajduka: Želim srezati kadar na 22 igrača uz tri vratara

Ponedjeljak, 21. siječnja 2013. 11:09 Napisao/la  I. J.

- Imali smo i imamo dosta usmenih upita za nekolicinu naših igrača, no osim za Radoševića za niti jednog drugog igrača  nismo dobili  konkretnu ponudu, kazao je Krešić.

Sportski drektor Hajduka Sergije Krešić na predstavljanju tamnoputog napadača iz Obale Bjelokosti Kouassia najavio je mogućnost da bijeli dovedu još ponekog igrača.

- Ako otiđe Josip Radošević trebat će nam jedan zadnji vezni, ali isto tako želja nam je dovesti pravog napadača. Hajduk je veliki klub i uvijek  treba pojačanja, kazao je Sergije Krešić.

Sportski direktor ima svoju viziju momčadi odnosno broj igrača na koje bi klub trebao računati.

- U ovom trenutku na popisu imao 35 igrača koji imaju potpisan profesionalni ugovor. Želim srezati igrački kadar na 22 igrača plus tri vratara . Mislim da je to dovoljan igrački kadar, posebice u financijskoj situaciji u kojoj se klub trenutno nalazi.

Spominje se mogućnost da Caktaš nastavi karijeru jednom od ruskih prvoligaša.

- Imali smo i imamo dosta usmenih upita za nekolicinu naših igrača, no osim za Radoševića za niti jednog drugog igrača  nismo dobili  konkretnu ponudu, kazao je Krešić.

Hajduk danas sa početkom u 14,30 sati po srednjeuropskom vremenu igra svoju prvu pripremnu utakmicu protiv njemačkog drugoligaša Dynama iz Dresdena. U isto vrijeme na susjednom travnjaku svoju prvu utakmicu odigrati će drugi splitski prvoligaš RNK Split protiv austrijskog prvoligaša Wolfsbergera.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.