Sandro Tomić novi trener vratara, Hajduk brzo pronašao zamjenu za Tomislava Rogića

Četvrtak, 20. veljače 2014. 18:20 Napisao/la  Ivan Jelić

Presretan sam što sam se nakon 19 godina vratio u Hajduk, kaže Tomić

Nakon što je Tomislav Rogić prihvatio poziv Darija Srne da se uključi u rad stručnog stožera trenera Šahtjara Mircea Lucescua, trener Hajduka Igor Tudor vrlo brzo je pronašao njegovog nasljednika. Za trenera vratara prve momčadi imenovao je Sandra Tomića. U svojoj igračkoj karijeri Tomić je branio za Hajduk, Istru, Zagreb, Imotski, mađarske prvoligaše Debrecena i Honveda, iranskog prvoligaša Pas Hamadana. Po završetku radio je kao trener vratara u ciparskom klubu Nea Salamisa, a prije povratka na Poljud bio je trener u omladinskoj školi RNK-a Split:

- Presretan sam što sam se nakon 19 godina vratio u Hajduk, zahvaljujem  predsjedniku kluba Brbiću, sportskom direktoru Vučeviću i treneru Tudoru na ukazanom povjerennju. Vjerujem da ću svojim radom još više podignuti kvalitetu i vrijednost Hajdukovih vratara, kazao je Tomić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.