S prihodima udruge Naš Hajduk ne bi mogao financijski preživjeti ni jedan prvoligaš

Subota, 03. lipnja 2017. 20:15 Napisao/la  I. J.

Na skupštini udruge Naš Hajduk  raspravljalo se o budućnosti jedinog kluba u Hrvatskoj u (su)vlasništvu navijača

 Skupština udruge Naš Hajduk održana je u  subotu u nazočnosti 106 članova. Oni su raspravljali o budućnosti jedinog kluba u Hrvatskoj u (su)vlasništvu navijača.
 
Upravo je to razlog zbog kojega Hajduk ne može pronaći ozbiljnog ulagača, a kamo li potencijalnog vlasnika:

- Imali smo početni sprint, prikupili iznos za prvu ratu, ali ovo je maraton koji traje deset godina u kojem ćemo se morati stalno dokazivati. Sljedeći projekt je ključan, o njemu će ovisiti puno stvari. On kreće već u ovom mjesecu, kulminacija je u drugom dijelu. 'Ili jesmo ili nismo' ostaje naziv projekta. Novi projekt će iziskivati konstantu brigu Udruge o donatorima, imat će nekomercijalni karakter i osguravat će stabilni godišnji prihod. Tek kasnije ćemo moći govoriti o detaljima, rekao je Tomislav Mikulić, projekt menadžer Našeg Hajduka.

Prihodi Udruge u 2016. godine su bili 7,8 milijuna kuna, najveća stavka su prihodi od članarina i prihodi od donacija.

Rashodi su iznosili 1,4 milijuna kuna, a najveća stavka su materijalni rashodi.

S prihodima udruge Naš Hajduk ne bi mogao financijski preživjeti ni jedan prvoligaš.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.