S obzirom kako Hajduk igra otkada je došao Dambrauskas, ništa nije nemoguće

Srijeda, 01. prosinca 2021. 10:55 Napisao/la  T. B.
Valdas Dambrauskas
Valdas Dambrauskas

U Kupu je najvažnije proći.

To je Hajduk ostvario jednostavno, poput najbržeg vlaka projurio kroz Ulicu pjesnika!

Deklasirao je Lokomotivu (6:2) iako je primio tri gola, što nimalo ne umanjuje vrijednost pobjede.

Od prve minute bijeli su se nametnuli, jasno su stavili do znanja da su došli po pobjedu i prolaz u polufinale Kupa Hrvatske.

Već nakon sedam minuta poveli su golom Krovinovića, novi trener Dambrauskas vrlo brzo je shvatio da je Krovinovićevo pravo mjesto iza napadača, Gustafsson ga je koristio na poziciji zadnjeg veznog igrača.

Dambrauskas je vrlo brzo uspio standardizirati početnu jedanaestoricu, uspio je uvjeriti igrače da imaju kvalitetu, vjeruje u igrače, posebice u mlade: Biuka, Ljubičića, Atanasova... Pustio ih je da igraju!

Otkako je preuzeo momčad, Dambrauskas je zabilježio tri pobjede u HNL-u, bijeli su slavili kod kuće protiv Hrvatskog dragovoljca i Istre 1961, te na Rujevici u ogledu sa Rijekom.

U Kranjčevićevoj su pobijedili Lokomotivu u četvrtfinalu Kupa, u četri utakmice postigli su 15 golova, primili 5 golova.

Šest golova u mreži Lokomotive najbolja je najava najvećeg hrvatskog derbija, ogleda Dinama i Hajduka koji se u nedjelju igra na maksimirskom travnjaku.

Hajdukovci se nadaju pozitivnom rezultata u derbiju, pobjeda ne bi bila iznenađenje. Naprotiv!

Dinamo je neuvjerljiv, u ovom trenutku Hajduk je u puno boljoj formi.

S obzirom kako Hajduk igra otkada je došao Dambrauskas ništa nije nemoguće...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.