HRVATSKI MERCATO

Ruben Lima ostaje na Poljudu do ljeta

Četvrtak, 03. siječnja 2013. 11:06 Napisao/la  Ivan Jelić

Portugalac je odbio mogućnost da u zimskom prijelaznom roku postane novi igrač Rijeke ili Dinama

Menadžer Portugalca Rubena Lime, Danko Đikić, kazao je da njegov štićenik ne želi napustiti Hajduk. Unatoč financijskih problema zbog čega je Lima minulog ljeta napustio pripreme na Kupresu i otišao kući, Portugalac je odbio mogućnost da u zimskom prijelaznom roku postane novi igrač Rijeke ili Dinama, koji su iskazali zanimanje da ga dovedu u svoje redove. Ostala je otvorena opcija da na ljeto napusti Poljud.

Hajduk pripreme za proljetni dio sezone započinje 7. siječnja. Trener Mišo Krstičević prozivku će obaviti u 8.30 sati i nakon toga će igrači odraditi prvi trening. Inače, na Poljudu igrači već obavljaju liječničke preglede i testiranja. Nakon nekoliko uvodnih dana Hajduk odlazi u Međugorje gdje bi trebao trenirati do polaska na pripreme u Tursku. Hajduk će 18. siječnja letjeti istim zrakoplovom sa susjednim RNK Splitom, Rijekom i Osijekom, baza je Belek. U Turskoj će Hajduk odigrati šest prijateljskih pripremnih utakmica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.