RAISPORT 1 OTKRIO

Udinese Hajduku plaća 4,5 mil. eura za Radoševića

Ponedjeljak, 19. studenog 2012. 15:59 Napisao/la  SC

Radošević ima ugovor s Hajdukom do konca lipnja 2016. godine, ali   bi  već na zimu mogao napustiti Poljud

Josip Radošević, ako je vjerovati talijanskim izvorima, na meti najmanje četiri člana Serie A. Osamnaestogodišnji veznjak splitskog Hajduka, koji iza sebe ima i jedan nastup u seniorskoj reprezentaciji, mogao bi već na zimu napustiti matični klub.

Osim Parme, Torina i Intera u utrku se uključio i tradicionalni "lovac na mlade talente" Udinese. Klub sa stadiona Friuli konkretizirao je i iznos od 4,5 milijuna eura koliko je spreman izdvojiti, a potvrdio je to u ponedjeljak ujutro i specijalizirani sportski kanal Raisport 1.

U Udineseu se nadaju da će posao zgotoviti što prije dok u Hajduku „mole“ za što bolje izvedbe svoga „dragulja“ kako bi mu dodatno podigli cijenu. Radošević ima ugovor s Hajdukom do konca lipnja 2016. godine, a prema talijanskim izvorima za njegove usluge voditi će se „dvoboj“ između Intera i Udinesea s tom razlikom što je milanski klub za sada za usluge mladog veznjaka spreman platiti dva milijuna eura.

Istini za volju još niti jedna službena ponuda nije stigla na adresu kluba s Poljuda, ali gdje ima dima.....

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.