Prof. dr. sc. Željko Požega: Pogledajte CV jednog od kandidata za člana Nadzornog odbora Hajduka

Četvrtak, 28. svibnja 2015. 15:29 Napisao/la  Ivan Jelić

Željko Požega, rođen u Našicama, živi u Osijeku, radi kao izvanredni profesor na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, 


Kako je najavljeno iz gradske uprave u Odjela za sport pristigle su 23 molbe za 7 mjesta u novom Nadzornom odboru Hajduka, koji će izabrati udruga Naš Hajduk, odnosno povjerenstvo čiji sastav još nije poznat. Imena kandidata bit će javno obznanjena u subotu.

Jedan od njih je prof. dr. sc. Željko Požega, rođen u Našicama, živi u Osijeku, radi kao izvanredni profesor na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Njegov CV je uistinu impresivan. Molba Požege za NO je samo dokaz koliko navijača klub sa Poljuda ima diljem Hrvatske, ali i izvan granica Lijepe naše.

- Ne slažem se sa onima koji tvrde da je stanje u Hajduku optimalno, da nema klub novaca, da je uspjeh što je treći ili četvrti na tablici. Sigurno je da Hajduk nema novaca kao Dinamo ili mnogi europski klubovi, ali sam uvjeren da se može puno bolje. Treba snimiti dobro cjelokupno stanje u klubu, u ovom trenutku teško mi je govoriti nešto više dok ne dobijem uvid u način rada i poslovanja kluba. Isto tako ne želim biti patetičan i kazati da sam podnio molbu zato što volim Hajduk i što sam njegov navijač. Mislim da mogu svojim znanjem i iskustvom pomoći da se Hajduk vrati tamo gdje mu je mjesto, da bude bolji u svim segmentima djelovanja, kazao je Požega.

Je li ovakav CV dovoljna preporuka?

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.