Prijateljske utakmice: Hajduk odigrao bez golova protiv Dinama iz Minska, Split poražen

Nedjelja, 27. siječnja 2013. 18:39 Napisao/la  SC

Prijateljske utakmice: Hajduk - Dinamo Minsk 0:0, RNK Split - Goverla 0:1

 

Unatoč što je Hajduk bio bolji tijekom cijelo vrijeme utakmica protiv Dinama iz Minska završila je bez golova. U prvom dijelu prijetili su Splićani preko Vukovića, Caktaša, Andrijaševića, Milića no bili su neprecizni, vratar Dinama bio je siguran.

Momčad iz Bjelorusije igrala je dosta grubo tako da je zbog ozljede travnjak napustio Milić, dobili su Bjelorusi dva crvena kartona u drugom poluvremenu, ali su umjesto isključenih igrača ušla su dvojica pričuvnih igrača.

Najbolju priliku imao je Kouassi u 89. minuti, pucao je sa desetak metara točno u vratara gostiju. Trener Krstičević osim ozlijeđenog Milića nije izvršio niti jednu izmjenu. Pomalo čudno! Inače, bijele su bodrila šestorica pripadnika Torcide

HAJDUK: Blažević, Oremuš, Jonjić, Milović, Jozinović, Milić (56 Kouassi), Lima, Vršajević, Andrijašević, Caktaš, Vuković

U isto vrijeme igrači RNK Split izgubili su 0:1 od pretposljednje momčadi ukrajinske lige Goverle. Pobjedonsoni zgoditak za goste postigao je Odonkor (22-11m) nakon što je lopta u kaznenom prostoru u ruku pogodila Glumca.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.