Hajduk uvjerljivo nadigrao Brotnjo, Krstičević još uvijek dvoji oko statusa Jeana Kouassija

Srijeda, 16. siječnja 2013. 16:32 Napisao/la  SC

Prijateljska utakmica: Brotnjo - Hajduk 0:6

Na odlasku sa priprema u Međugorju nogometaši Hajduka na stadionu Bare u Čitluku pobijedili su u prijateljskoj utakmici Brotnjo rezultatom 6:0. Susret je odigran na granici regularnosti, jer je kiša koja pada već nekoliko dana dobrano natopila travnjak. Unatoč kišovitom vremenu na tribinama se sakupilo oko tisuću i pol gledatelja.

 

Igralo se 2 puta po 40 minuta, dvama pogocima istaknuo se crnoputi napadač iz Obale Bjelokosti Kouassi koji je na probi.

Crnoputi napadač iz Obale Bjelokosti Jean Kouassi na dvije je utakmice protiv Brotnja koje je Hajduk dobio istim rezultatom 6:0 postigao je po dva zgoditka.

- Kouassi je pokazao dosta dobrih osobina, svi zajedno u klubu trebamo donijeti najbolju odluku. Ne smiju prevladati emocije, posebno su one bile izražene poslije obje utakmice kada je napadač iz Obale Bjelokosti u pitanju. Na oba susreta postigao je po dva gola. Osim toga treba mu osigurati vizu kako bi mogao otputovati u petak s momčadi na pripreme u Tursku ako donesemo odluku o njegovom daljnjem ostanku u Hajduku, a vremena za dobivanje vize je malo, kazao je trener Mišo Krstičević

Strijelci: 0:1 Maglica (17), 0:2 Kouassi (22), 0:3 Andrijašević (25), 0:4 Kouassi (30), 0:5 Caput (43), 0:6 Caput (46)

HAJDUK: L. Kalinić, Oremuš, Jonjić, Milović, Jozinović, Lima, Andrijašević, Ozobić, Sušić, Kouassi, Maglica. Još su igrali Stipica, Stojanović, Vršajević, Hrelja, Luštica, Caput, Bencun, Kiš

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.