Prijateljska utakmica: Hajduk nakon preokreta svadao austrijskog niželigaša Vorwaerts Steyr

Subota, 27. lipnja 2015. 21:34 Napisao/la  SC

Prijateljska utakmica: Hajduk - Vorwaerts Steyr 2:1

Iz preokreta Hajduk je upisao novu pobjedu, a nije bilo jednostavno. Odmah šok u 6. minuti. Primili su gol dok su se takoreći zagrijavali. Bijeli su loptu izgubili kombinirajući na sredini, slijeva i to je otvorilo rupu na lijevom beku/boku gdje se ubacio Krammer, prošao skoro do crte i ubacio hitro u peterac gdje je u trku Efendioglu neobranjivo stigao da izbliza pošalje precizno dodanu loptu pod gredu. Poklon bijelih domaćima u samom startu.

Oštar udarac Sušića i dalekometni pokušaj Kiša bilježili smo kao pokušaje Splićana u prvih pola sata igre. Probao je na drugoj strani Krammer iz daleka, Grbić je bio siguran. Mujan i Radčenko izvrtili su domaće, Mujan je na asist Ukrajinca pucao preko gola. Radčenko je bio zapažen, Hajduk je držao igru, ali jalovo i gubio je...

U nastavku dosta izmjena za – preokret! Šansa Kiša, obranio je vratar, ali i dobro boksanje Stipice, imao je i on posla. Hajduk se sve više upinjao da popravi rezultat, nošen bodrenjem grupe vatrenih navijača koji nisu žalili truda da im pomognu. Buka, bengalke, detonacije, vatra, navijanje kao na Poljudu!

I onda krasan gol Bencuna, igrala se 65. minuta, ubačaj iz dubine zdesna Roguljića Bencun je nogom proslijedio u mrežu, iz peterca, kao prijenos u vaterpolu, samo je balun produžio u desni gornji kut. Kao da je Bencun htio reći: I ja sam na pripremama! - 1:1.

I pridružio mu se u hipu Roguljić. Precizan sa 17 metara, to mu je specijalitet. Golman na krivoj nozi, lopta u mreži za 2:1.

Hajduk - Vorwaerts Steyr 2:1 (Bencun 65, Roguljić 69/Efendioglu 69

HAJDUK (1. pol): Grbić – J. Bašić, Nižić, Bilyi, Pejić – Juranović, Sušić – Mujan, Kiš, Radčenko – Maglica.

HAJDUK (2. pol): Stipica, Bašić, Nižić, Bilyi, Tudor, T.Bašić, Roguljić, Radčenko, KIš, Bencun, Mastelić

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.