SLUČAJ ANAS SHARBINI

Al Ittihad očekivano podnio žalbu, Hajduk mora čekati

Srijeda, 10. srpnja 2013. 19:25 Napisao/la  Ivan Jelić

Ne treba niti spominjati koliko bi Hajduku dobro došli novci od Al Ittihada, zaposlenici već 5 mjeseci nisu dobili plaću

Odlukom Arbitražnog suda FIFA-e Al Ittihad, klub iz Saudijske Arabije za koji je prošlog ljeta potpisao Anas Sharbini, mora  Hajduku isplatiti 1,8 milijuna eura. Kako to nije učinio shodno potpisanom ugovoru, Splićani su se žalili Arbitražnom sudu FIFA-e koja je uvažila njihovu žalbu i s pripadajućom zateznom kamatom bijeli bi trebali dobiti cca 2,3 milijuna eura.

 

Prema očekivanju čelnici Al Ittihada su iskoristili pravo žalbe na odluku Arbitražnog suda i posljednjeg dana žalbenog  roka, a rok je bio 30 dana od primitka rješenja, uputili su žalbu FIFA-i, odnosno drugostupanjskom tijelu koji odlučuje o žalbi.

 

Tako su Arapi  "ukrali" vrijeme Hajduku za dobivanje obeštećenja na ime transfera Anasa Sharbini. Ne treba niti spominjati koliko bi Hajduku dobro došli novci od Al Ittihada, zaposlenici već 5 mjeseci nisu dobili plaću.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.