PREDSTAVLJENO POJAČANJE

Mehmet Umut Nayir potpisao za Hajduk

Srijeda, 07. listopada 2020. 16:55 Napisao/la  SC

Nayir je prvi Turčin u povijesti Hajduka

Mehmet Umut Nayir
Mehmet Umut Nayir Foto: HNK Hajduk

Mehmet Umut Nayir novi je igrač Hajduka, 27-godišnji turski napadač stigao je iz Bešiktaša, a nosit će dres s brojem 17. Umut stiže na jednogodišnju posudbu s pravom otkupa ugovora. 

Nayir je prvi Turčin u povijesti koji će zaigrati za Hajduk. Rođen je u gradu Kayseri u Turskoj, a nogometnu karijeru započeo je u klubu Ankaragücü za koji je upisao i prvi seniorski nastup. Igrao je još za Osmanlıspor, Yeni Malatyaspor, Göztepe, Bursaspor i Bešiktaš.

- Prije svega želim istaknuti kako mi je zadovoljstvo što sam se priključio Hajduku, cilj mi je prije svega pomoći ekipi da ostvari rezultatski napredak i vjerujem da možemo to postići. Prije dolaska razgovarao sam s Domagojem Vidom, mojim prijateljem Janijem Atanasovim te Dževadom Prekazijem. Od sve trojice sam dobio odlične povratne informacije, sretan sam što sam tu, upoznao sam se s bogatom Hajdukovom poviješću i obećavam da ću dati sve od sebe za ovaj dres i klub - istaknuo je novi napadač bijelih.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.