Predsjednica Hajduka Marijana Bošnjak otputovala u Pariz, Kaiserslautern želi dovesti Billyja

Petak, 15. travnja 2016. 10:21 Napisao/la  Ivan Jelić

Tri klupske čelnice na Poljud dolaze na posao ranom zorom i odlaze iz svojih privremenih kancelarija kasno u noć


Prva predsjednica u povijesti Hajduka kratko je napustila Poljud. Marijan Bošnjak otputovala je u Pariz gdje će sudjelovati u radu Europske komisije za evoluciju europskih projekata i uporabu EU - fondova.

Prije odlaska u Osijek održala je sastanak sa zaposlenicima radne zajednice, obećala im je da neće biti kašnjenja plaće te da nitko neće dobiti otkaz za vrijeme dok bude na čelu kluba. Njezine najbliže suradnice, Martina Mirkut i Mirta Matešić, radit će bez predsjednice na dubinskoj analizi kluba.

Inače, tri klupske čelnice na Poljud dolaze na posao ranom zorom i odlaze iz svojih privremenih kancelarija kasno u noć.

Predstavnici njemačkog drugoligaša Kaiserslauterna već duže vremena prate Hajdukova stopera, Ukrajinca Maxima Billyja. Gledali su gradski derbi između Splita i Hajduka, koji je prije desetak dana odigran (0:0) u Parku mladeži

U nedostatku nekolicine obrambenih igrača trener bijelih Damir Burića postavio je Billyja u prvom dijelu na mjesto desnog braniča gdje se nije snašao.

U drugom dijelu Billy je zauzeo svoju prirodnu poziciju stopera i odigrao je više nego dobro.

Navodno su čelnici Kaiserslauterna spremni Hajduku ponuditi cca 500.000 a eura na ime obeštećenja u ljetnom prijelaznom roku.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.