Poraz Hajduka otkrio da u svlačionici mnogo toga ne štima, nije igrao ni jedan domaći igrač

Nedjelja, 16. veljače 2020. 11:19 Napisao/la  Toni Bilić

Pred Tudorom su dani odluke, svlačionica mu je očigledno podijeljena, što je trener neizravno potvrdio na presici nakon utakmice u Koprivnici

Poraz Hajduka otkrio da u svlačionici mnogo toga ne štima, nije igrao ni jedan domaći igrač

Povijest se ponavlja.

Hajduk je u Koprivnici poražen (1:2) od Slaven Belupa identičnim rezultatom sa kojim je napustio grad Podravke u prvoj četvrtini prvenstvene utrke.

Sada su Splićani "pali" pod vodstvom Igora Tudora, na početku sezone na klupi je sjedio Damir Burić.

U prvoj utakmici domaćini su vodili s 2:0 da bi u završnici susreta Eduoak smanjio vodstvo.

U subotu su pak bijeli poveli, ponovno je strijelac bio Eduok, ali ovoga puta mrežu domaćina zatresao je sa bijele točke.

Uspjeli su domaćini poravnati golom Grgić–Bačelića da bi u samoj završnici najiskusniji i najstariji igrač Belupa, Ivan Krstanović, ljevicom opalio sa nekih 25- metara i pogodio desni kut, vratar Posavec snosi veliki dio krivice za primljeni gol.

Što je zajedničko objema izgubljenim utakmicama?

Hajduk je veliki dio susreta odigrao slabo, neuvjerljivo, manji alibi mogu potražiti Splićani u činjenici da su u završnici prvog dijela ostali bez isključenog Jurića.

U pravilu za poraz uvijek je najveći krivac trener što je na presici nakon susreta priznao Hajdukov trener.

Tudor je ispremješao momčad, Stanka Jurića je stavio na mjesto libera na poziciju na kojoj on nikada nije igrao, Tahiraja je s lijevog boka stavio u veznu redu, gdje se potpuno pogubio.

Porazom u Koprivnici Hajduk je napravio korak unazad kao što je kazao Hajdukov strateg.

Tudorovi eksperimenti nisu dali ploda, bijeli su poraženi, ostali su bez tri boda, a što je najgore, razočarali su navijače.

Naime dvije pobjede nad Varaždinom u gostima i Lokomotivom kod kuće, mnogi su povjerovali da je Hajduk pod Tudorovim vodstvom krenuo boljim putem, koji bi ga mogao dovesti do trofeja.

Nakon Koprivnice euforija se vrlo brzo pretvorila u depresiju.

Ništa novo u zadnjih desetak godina!

Nitko ne voli poraze, a jedan podatak poraz u Koprivnici čini još težim.

Ne pamtimo kada je Hajduk odigrao jednu službenu utakmicu da u momčadi nije bilo barem jednog igrača poniklog iz omladinske škole!

U Koprivnici je igrala "legija stranaca"!.

Novi tercet stručnjaka (Tudor, Stanić, Kepčija) koji preuzeo klub ove zime na sva usta je hvalio "našu dicu".

Dio njih elegantno je poslan na posudbe u Varaždin (Tekič), Istru 1961 (Delić), Slaven Belupo (Šego)...

Trojica ostali su kod kuće (Caktaš, Nejašmić, Blagaić) zbog navodne viroze, zanimljivo je da sva trojica surađuju s istom menadžerskom agencijom koju vodi otac jednog od njih.

Sva trojica nisu putovali u Koprivnicu neposredno nakon što se Tudor javno na presici obračunao s "menadžerima i menadžerčićima".

Pred Tudorom su dani odluke, svlačionica mu je očigledno podijeljena, što je trener neizravno potvrdio na presici nakon utakmice u Koprivnici.

Nakon dvije pobjede činilo se da je sve idilično, poraz u Koprivnici odmah je otkrio da mnogo toga ne štima.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.