ČESTITKA ZA ROĐENDAN

Hajduk čeka suspenziju zbog duga Šibeniku

Utorak, 12. veljače 2013. 16:52 Napisao/la  Ivan Jelić

Porezna uprava Šibenik aktivirat će suspenziju zbog dugovanja od cca 4,9 milijuna kuna zbog transfera Ante Rukavine

Hajduk u srijedu slavi 102. rođendan. U sklopu štednje na svim razinama neće biti posebne fešte. Najprije će ujutro u 9 sati Hajdukovci otići na misu u crkvu Sv.Ante na Poljudu. Potom će položiti vijence na spomen-ploču poginulim u Domovinskom ratu, a nakon toga i na središnjem križu na groblju Lovrinac za sve preminule igrače i članove kluba. Poslijepodne u Kući slave splitskog sporta održat će se tribina na temu „Priče iz svlačionice„, posjetitelji će prije toga moći razgledati suvenire bijelih od prvih dana postojanja kluba.

Nažalost, Splićani će dobiti i posebnu rođendansku čestitku. Porezna uprava Šibenik aktivirat će suspenziju zbog dugovanja od cca 4,9 milijuna kuna koliko Hajduk treba uplati HNK-u Šibenik na ime dijela transfera Ante Rukavine, koji je u ljeto 2008. godine iz Hajduka prešao u Panathinaikos.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.