Policija ispitivala predsjednika Hajduka Marina Brbića zbog sumnjive prodaje Anasa Sharbinija

Srijeda, 03. listopada 2012. 19:19 Napisao/la  Ivan Jelić

Potpis na ugovor o prodaji Anasa Sharbinija stavio je predsjednik Marin Brbić kojemu je to bio prvi ozbiljniji posao od kako je izabran za prvog čovjeka kluba

Hajduk su u srijedu posjetili djelatnici krim-policije PU Splitsko-dalmatinske. Obavili su razgovor s predsjednikom kluba Marinom Brbićem na osnovu anonimne kaznene prijave u vezi prodaje Anasa Sharbinija u saudijski Al Ittihad.

 

U anonimnoj prijavi ukazano je na nepravilnosti. Prema ugovoru o transferu vrijednom 1,8 milijuna eura, Al Ittihad je prvu ratu u iznosu od 10 milijuna kuna trebao uplatiti do 20. kolovoza ove godine, a preostali dio od 3 milijuna kuna treba biti plaćeno u idućih godinu dana.

 

Al Ittihad nije platio prvu ratu, Hajduk je klub iz Saudijske Arabije prijavio FIFA-i. Otežavajuća okolnost za Hajduk je što prilikom transfera nije zatraženo bankovno jamstvo zbog čega je klupske čelnike prozvao gradonačelnik Splita Željko Kerum. Gradonačelnik je svojedobno odbio potpisati pozajmicu od 7,2 milijuna kuna, zatraživši od klupskih čelnika da objasne gdje su novci od Anasova transfera.

 

Potpis na ugovor o prodaji Anasa Sharbinija stavio je predsjednik Marin Brbić kojemu je to bio prvi ozbiljniji posao od kako je izabran za prvog čovjeka kluba.

 

Na Poljudu sumnjaju da je anonimnu prijavu poslao netko iz kluba, zaposlenici već pet mjeseci nisu dobili plaću.

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.