Poklepović sjedi doma i bulji u zid, Milevsky razbija po svlačionici, Šušić vrijeđa novinare...

Nedjelja, 05. travnja 2015. 18:31 Napisao/la  Ivan Jelić

Čini se da smo više željeli pobjedu od domaćina, rekao je trener Splita Zoran Vulić

Poraz u gradskom derbiju od Splita teško je pao igračima Hajduka. Nakon što je glavni sudac Bruno Marić odsvirao kraj susreta na putu prema svlačionici Artem Milevskyi, strijelac jedinog gola za bijele, udario je nogom i razbio je staklo na vratima koje vode u svlačionicu, dok je Sušić novinarima koji su čekali u mix-zoni, kazao:

- Pišite što hoćete, smeće ....!

Nakon što su se tenzije smirile obojica su se ispričala za ono što su uradili i kazali.

U svom prvom mandatu na klupi Splita, Vulić je u Parku mladeži identičnim rezultatom 2:1 pobijedio Hajduk.

- Mislim da smo za nijansu bili bolji od Hajduka, zasluženo smo pobijedili. Čini se da smo više željeli pobjedu od domaćina. Nisam vidio onako raspoloženog Hajduka kakvog običnom gledam kada igraju na Poljudu. Nama je ova utakmica strašno puno značila, jer smo se našli u situaciji da se moramo boriti za prvoligaški ostanak. Sa nova tri boda ipak malo mirnije čekamo dvoboj sa Zadrom u narednom kolu na svom terenu. Još ništa nije gotovo, sada smo podigli glavu iznad razine vode. Iako smo gubili nakon prvog poluvremena igračima sam u svlačionici kazao da samo nastave isto igrati i da pojačaju ritam, da budu agresivniji i da možemo doći do pobjede. Odigrali smo odlično drugih 45 minuta i zasluženo slavili, kaže Vulić.

Stanko Poklepović duhovito se ispričao za to što je zakasnio za presicu:

- Moji igrači su na utakmici stalno kasnili! Split je odigrao maestralno utakmicu, svaka čast Vuliću i njegovim igračima. Mi nismo odigrali onako kako smo se dogovorili i kako sam to zamislio. Mogao sam ja nakon što smo poveli s 1:0 napraviti zid ispred našeg gola, staviti još jednog zadnjeg veznog ili stopera i zabetonirati se. Nisam to želio i odgovornost za poraz preuzimam na sebe. Iako ne volim pričati o sucima i suđenju tek ću dometnuti da jedna grupa sudaca jednostavno nema osjeća za igru. Idem sada doma buljiti u zid i razmišljati, jer u srijedu nas čeka prva utakmica polufinala Kupa protiv Splita na Poljudu, zaključio je Poklepović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.