Pescara definirala ponudu za Antu Vukušića, Hajduk dobiva 3 mil. eura i bonus

Srijeda, 22. kolovoza 2012. 09:13 Napisao  I. V.

Hajduk odmah dobiva 2 milijuna eura, preostali milijun sjeda na račun kasnije, a bonus od pola milijuna eura Pescara plaća ako ostane prvoligaš

Pescara je definirala ponudu za Antu Vukušića, ako Hajduk proda kapetana i najboljeg igrača talijanski prvoligaš plaća odštetu u iznosu od 3 milijuna eura. Povrh odštete Pescara se obavezuje platiti i bonus.

Dinamika isplate je sljedeća: Hajduk odmah dobiva 2 milijuna eura, preostali milijun sjeda na račun kasnije, a bonus od pola milijuna eura Pescara plaća ako ostane prvoligaš.

Ambicije su jasne, Vukušića u Pescari očekuje borba za ostanak u Seriji A, što nije poticajno za igrača koji traži priliku za međunarodnu afirmaciju. S druge strane Hajduk vodi stalnu borbu za financijski opstanak, pa je ponuda Pescare itekako primamljiva.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.