Paulo Tramezzani nema vremena za prilagodbu, u petak debitira u Šibeniku

Srijeda, 20. siječnja 2021. 14:11 Napisao/la  Toni Bilić
Paulo Tramezzani
Paulo Tramezzani Foto: www.hnkhajduk

Dok Hajduk niže rekorde po broju članova, u 20 dana verificiralo se preko 10.000 članova, talijanskog stručnjaka Paula Tramezzanija čeka vraški težak posao na Poljudu.

Talijanski stručnjak momčad je preuzeo u ponedjeljak poslijepodne, kada je upoznao igrački kadar i odradio prvi trening, već u petak na otvaranju drugog dijela prvenstva čeka ga prvi zadatak.

Na Šubićevcu se igra dalmatinski derbi, Šibenik je domaćin Hajduku kojega je u prvoj četvrtini prvenstvene utrke pobijedio na poljudskoj ljepotici golom hajdukovca na posudbi u redovima Šibenčana, Sahitija.

Splićani su u bodovnom zaostatku za Dinamom, Rijekom, Osijekom i Goricom, svaki im je dvoboj kvalifikacijski u borbi za Konfederacijsku ligu.

Istina, još su igri za Rabuzinovo sunce, o tome se baš previše ne priča u klubu.

Talijanski stručnjak nema vremena za prilagodbu, trenutna situacija mu nalaže da protiv Šibenika nema pravo na kiks, sve osim pobjede bio bi neuspjeh.

Dakako da će biti najzanimljivije vidjeti koju će jedanaestoricu poslati na trener.

Što mu je bivši trener Boro Primorac ostavio u naslijedstvo? Ništa dobro!

Pokazale su to dvije pripremne prijateljske utakmice koje su hajdukovci odigrali protiv drugoligaša Solina (3:2) i Croatije Zmijavci (1:1).

Zajednički nazivnik ta dva dvoboja je - blamaža!

Turbulentno je na Poljudu, pobjede jedino mogu donekle (pri)miriti situaciju u klubu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.