Paintball zamijenio football, Hajduk privodi kraju neobične pripreme za utakmicu protiv Dinama

Četvrtak, 29. rujna 2016. 10:08 Napisao/la  SC

Vodila se žestoka borba između uprave i stožera na čelu s predsjednikom Ivanom Kosom i trenerom Marijan Pušnik s jedne, te momčadi s druge strane

Hajduk je počeo završne pripreme za derbi protiv Dinama o kojima je izvjestio na službenoj stranici. Evo kako se Hajduk priprema za derbi:

Uprava na čelu s predsjednikom Ivanom Kosom i stožer kojeg je predvodio glavni trener Marijan Pušnik s jedne strane, a s druge kapetan Lovre Kalinić i njegovi igrači. Jedni protiv drugih. Bez pardona. I kompromisa.

 U 120 minuta "bitke" hajdukovci su iznimno ovaj put bili na suparničkim stranama, veselo i zabavno bilo ih je pratiti u nesvakidašnjim ulogama (i opremi prije svega) na terenima Salona Paintballa u Mravincima gdje im je ljubazni domaćin bio tajnik Mirko Šimić.

Nakon što su do zuba bili naoružani uputstvima i pravilima, kako bi igra protekla u duhu fair-playa ali i maksimalne sigurnosti, adrenalin se u mravinačkoj šumi mogao početi nožem rezati. Svaka je bitka trajala po dvadeset minuta, bilo ih je nekoliko. A tko je pobijedio? Koga je manje puta pogađalo? Činilo nam se da je nekako sve podjednako bilo, nijansu na ovu ili na onu stranu...

No, o pobjedniku se dugo nije ni razmišljalo, trening na Poljudu, pa dvosatni paintball očekivano je istisnuo mali umor u prvi plan. No i osmijehe i zadovoljstva na licima. A poglavito u trenutku kad su stigle - torte. Za iznenađenje Franu Tudoru i Francku Ohandzi koji su proslavili rođendane.

Atmosfera je u taboru Bijelih upravo onakva kakva i treba biti pred najveći derbi hrvatskog sporta.

    

Fotogalerija: HNK Hajduk

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.