Otvaranje sezone na Poljudu, Hajduk u nedjelju igra protiv Istre 1961

Subota, 19. srpnja 2014. 15:17 Napisao/la  SC

Otvorili smo sezonu na najbolji mogući način europskom pobjedom nad Dundalkom u gostima, što je igračima unijelo dodatnu dozu, kaže Hari Vukas

Na otvaranju nove prvenstvene sezone Hajduk u nedjelju navečer (21) na svom stadionu na Poljudu dočekuju momčad Istre 1961. Puljani na čelu s trenerom Igorom Pamićem u prošloj sezoni bili su „crna mačka„ za bijele, dvaput su travnjak napustili kao pobjednici.  U novu sezonu obje momčadi ulaze sa izmjenjenim igračkim kadrom. Umjesto kažnjenog trenera Hajuka Igora Tudora,  koji treba odraditi još tri od ukupno šest utakmica zabrane vođenja momčadi,  na presici uoči dvoboja pojavio se njegov prvi pomoćnik Hari Vukas:

- Želimo prvenstvo započeti pobjedom. Otvorili smo sezonu na najbolji mogući način europskom pobjedom nad Dundalkom u gostima, što je igračima unijelo dodatnu dozu. U prošlom prvenstvu dvaput su nas pobijedili, jednom na svom travnjaku, drugi put na Poljudu. Nakon nekoliko sezona Hajduk prvenstvo otvara sa domaćom utakmicom, želimo biti dominantni s našom prepoznatljivom igrom, maštovitom i učinkovitom u završnici. Puljani su ostali bez nekoliko važnih igrača,  ne dvojimo da je trener Pamić uspio posložiti dobru momčad. Kao i prošlih sezona očekujemo da svi gostujući igrači budu iza lopte, pokušat će stvoriti što čvršći bedem pred svojim vratima. Svoju priliku vrebat će iz kontre i polukontre, kaže Vukas.


Tudor ne može računati na ozlijeđene Sušića, Abdukholikova  te nedovoljno spemnog Brazilca Joa, koji je upravo iz Istre 1961 u ljetnom prijelaznom roku stigao u Hajduk.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.