Opet suspenzija: Ako Hajduk ne podmiri dug prema Šibeniku, ne smije igrati Superkup u subotu

Ponedjeljak, 01. srpnja 2013. 22:13 Napisao/la  SC

Hajduk je zadnju odgodu plaćanja ishodovao zaključno s 31. lipnja, što znači da je od 1. srpnje opet suspendiran.

Hajduk ne smije igrati utakmicu Superkupa u subotu! Splitski klub po tko zna koji put suspendiran je zbog nepodmirenog duga prema Šibeniku temeljem transfera Ante Rukavine u Panathinaikos. Zbog tih 4,7 mil. kuna nenaplaćenog duga Šibenik nije mogao podmirivati obveze, pa je izbačen u treću ligu.

 

Hajduk je zadnju odgodu plaćanja ishodovao zaključno s 31. lipnja, što znači da je od 1. srpnje opet suspendiran. Ako se dug ne uplati, a Šibenčani ne pristanu na novu odgodu, Hajduk ne smije igrati ni službene, ni prijateljske utakmice.

 

U međuvremenu je predsjednik Hajduka Marin Brbić reagirao na Mamićeve kritike o poslovanju Hajduka:

 

- Neka se bavi svojim poslovima i neka pusti Hajduk na miru. Vjerojatno mu nedostaje publike jer procjenjuje da će mu na utakmicu Superkupa doći valjda 50-ak gledatelja. Zato nastoji podići tenzije, kaže Brbić

 

A možda se Superkup uopće ne bude igrao.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.