Nova blamaža Hajduka, Croatia Zmijavci odigrala neodlučeno na Poljudu

Subota, 16. siječnja 2021. 16:05 Napisao/la  Toni Bilić
Boro Primorac
Boro Primorac Foto: www.hnkhajduk

U drugoj pripremnoj utakmici petoplasirani Hajduk na Poljudu je odmjerio snage s petoplasiranom momčadi Druge lige Croatijom iz Zmijavaca, utakmica je završila bez pobjednika (1:1)

Bila je to neka vrsta generalne probe pred početak drugog dijela prvenstva, bijeli u petak, 22. siječnja, gostuju na Šubićevcu gdje će se odigrati dalmatinski derbi.

Trener Boro Primorac kojemu je ovo vjerojatno bila posljednja utakmica na klupi, od prve minute na travnjak je poslao jedanaestoricu u kojoj je bio kapetan Mijo Caktaš.

U prvom dijelu vidjeli smo jedan zgoditak i to u mreži domaćina, Mrkonjić je u 17. minuti ostao sam ispred Kalinića i sa nekih desetak metara poslao loptu u mrežu.

Najbolju priliku za bijele propustio je Umut, koji je s 5 metara promašio prazna vrata.

Domaćini su do poravnanja došli u 54. minuti golom Diamantakosa s bijele točke nakon što je jedan igrač gostiju igrao rukom u svojem kaznenom prostoru.

Iako je u pitanju bila samo prijateljska utakmica, dogodila se nova blamaža Primorca i njegovih „hajduka“

HAJDUK: Kalinić, Jakoliš, Radić, Simić, Mujakić, Atanasov, Jurić, Caktaš, Gyurcso, Umut, Brnić. Još su igrali: Ljubić, Posavec, Todorović, Vušković, Dimitrov, Čolina, Nejašmić, Jradi, Čuić, Jairo, Teklić, Diamantakos, Ljubičić.

CROATIA (Z): Tomić, Vrljičak, Šalinović, Dadić, A. Šuto, Joao Erick, Karoglan, Mat. Šuto, Todorić, Mrkonjić, Gudelj. Još su igrali: Jozak, Topić, Bešlić, Džaja, A. Ćapin, Begić, Šabić, A. Ćapin, Mar. Šuto, Mešanović, Soldić, Buble. Pierobon, F. Ćapin.

Pripremna utakmica: Hajduk - Croatia Zmijavci 1:1 (Diamantos 54-11m/Mrkonjić 17)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.