Nogometna euforija: Hajduk očekuje podršku 20.000 gledatelja u utakmici protiv Zagreba

Nedjelja, 12. kolovoza 2012. 12:38 Napisao/la  Ivan Jelić

Mnogo se toga  treba posložiti u klubu i oko njega, navijači zaslužuju da Hajduk napokon osvoji prvo mjesto, kaže Krstičević

Dok je temperatura u gradu podno Marjana  u posljednjih dva,  tri dana pala za nekih sedam, osam stupnjeva, na Poljudu se temperatura iz dana u dan sve više podiže. Pobjeda Hajduka nad Interom na San Siru dovela je do euforije među navijačima. Osim toga nakon pobjede nad Zadrom u Stanovima, bijeli su nakon dvije godine ponovno na čelu prvoligaške karavane. Krstičevićeva momčad igra dobro,  mnogo je razloga da navijački puk večeras dođe na stadion, da pozdrave „heroje„ iz Milana  te da im pomognu svojim bodrenjem da osvoje tri nova boda. Na Poljudu se protiv Zagreba očekuje više od dvadesetak tisuća navijača, oni najoptimističniji vjeruju da bi stadion mogao biti ispunjen gotovo do posljednjeg mjesta.

Hajduk sedam godina nije osvoji titulu prvaka. Može li napokon ove sezone srušiti dominaciju Dinama iako je prvenstvena utrka tek započela:

- Mnogo se toga  treba posložiti u klubu i oko njega. Sigurno da  je pozitivno kada ti netko sudi penal i to protiv Intera na San Siru. Hoćemo li imati korektno suđenje u domaćem prvenstvu,  to me  najviše zanima. Teško! Suđenje  na prve tri utakmice već je pokazalo da nemamo isti status kao neke druge momčadi. Statistika pokazuje neke stvari.  Igrači će dati maksimum, u to ne sumnjam. Naši navijači zaslužuju da Hajduk napokon osvoji prvo mjesto, posebice nakon što su nas na onakav fantastičan način otpratili u svlačionicu iako smo od Intera kod kuće izgubili 0:3, kaže trener Mišo Krstičević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.