Nogometna euforija: Hajduk objavio da je srušen klupski rekord po broju pretplatnika

Subota, 22. kolovoza 2015. 13:15 Napisao/la  SC

 U subotu prodano 6517 pretplata za sezonu 2015/16


Nogometna euforija u Splitu dobila je opipljive konture. Uoči uzvratne utakmice play-offa između Hajduka i Slovana iz splitskog kluba stigla je službena obavijest da je u subotu prodano 6517 pretplata za sezonu 2015/16, što je klupski rekord. Dosadašnji rekord iz sezone 2012/13. iznosio je 6388 pretplatnika!

Navijači Hajduka uvjereni su u prolaz, za uvratnu utakmicu protiv Slovana stadion je bio rasprodan prije nego što se odigrala utakmica (0:1) u Liberecu.

Dok traje euforija klupska uprava vodi neravnopravnu borbu protiv skupine navijača, koji ne biraju pirotehnička sredstva da bi naštetitili klubu. Padaju rekordni po broju prodanih ulaznica, ali padaju rekordi u iznosima novčanih kazni. UEFA svaki navijački eksces kažnjava sve rigoroznije.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.