Nogometaši Intera doputovali u Split, odbijeno 200 zahtjeva za akreditacije

Srijeda, 01. kolovoza 2012. 15:37 Napisao/la  I. J.

Milanski sastav u četvrtak navečer očekuje na Poljudu prva utakmica 3. pretkola Europske lige protiv Hajduka

 

 

 

Nogometaši Intera doputovali su u srijedu popodne u Split. Milanski sastav u četvrtak navečer očekuje na Poljudu prva utakmica 3. pretkola Europske lige protiv Hajduka, a dolazak bivšeg europskog prvaka napunit će praznu klupsku blagajnu splitskog prvoligaša kojem je novac neophodan.

Po dolasku u Split nogometaši Intera zaputili su se u hotel Atrium gdje će odsjesti za vrijeme boravaka u Splitu, a koji je pod pravom opsadom policije. Talijani će trenirati  na glavom travnjaku od 18 sati, novinari i fotoreporteri moći će samo prvih 15 minuta nazočiti treningu talijanskog kluba.

Inače, ogromno je zanimanje za susret Hajduka i Intera. Press služba Hajduka dobila je preko 300 zahtjeva za dobivanje akreditacije. Odobreno je 120 zahtjeva, dok je odbijeno 200 zahtjeva za dobivanje akreditacije.

 Fotogalerija Ivana Ivanović i Tino Jurić (PIXSELL)

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.