Nogometaši Hajduka u Sloveniji, Kouassi i Abdukholikov zbog problema s vizama vraćeni u Split

Subota, 28. lipnja 2014. 10:46 Napisao/la  I. J.

Nogometaši Hajduka od četvrtka su na priprema u Sloveniji. Iako su sa suigračima bili u autobusu koji je Splićane odveo u na pripreme, Jean Kouassi iz Obale Bjelokosti, te  Uzbekistanac Tima Abdukholikov nisu stigli do Lesce. Naime, slovenska policija im je uskratila ulazak jer nisu imali vize. Vratili su se u Zagreb gdje su čekali, ali nisu dočekali da im veleposlanstvo Slovenije u Hrvatskoj izda ulazne vize. Odradili su trening na igralištu NK Dubrave u Kustošiji. Trener Igor Tudor odlučio je da se njih dvojica vrate u Split u tamo se pripremaju za novu sezonu, pod vodstvom trenera Tončija Pirije dok ne dobiju vize za ulazak u susjednu državu.

- Uredno smo 13. lipnja poslali svu potrebnu dokumentaciju za Kouassija i Abdukholikova  u veleposlanstvo Slovenije u Zagrebu za dobivanje vize. Nije mi jasno, ne znam zbog čega u dva tjedna nisu uspjeli riješiti našu zamolbu, čudi se predsjednik bijelih Marin Brbić.

Hajduk u subotu s početkom od 20 sati igra prvu pripremnu utakmicu protiv Domžala.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.