Nogometaši Hajduka pod policijskom pratnjom napustili Park Mladeži, policija spriječila sukob Vršajevića i navijača

Subota, 20. rujna 2014. 22:36 Napisao/la  I. J.

Navijač je poručio Vršajeviću: - Ne možeš ti iz Bosne više voljeti Hajduka od mene! Nogometaš Hajduka krenuo je prema navijaču, ali policija je spriječila bliski susret

Ogled Split i Hajduka imao je svoj epilog i nakon odigranih 90 minuta na travnjaku. Remi nije zadovoljio navijače Hajduka koji su svoje nezadovoljstvo iskazali su vrijeđanjem predsjednika Marina Brbića i igrača nakon završetka susreta. Od straha zbog mogućih nereda, autobus s igračima od Parka mladeži do Poljuda bio je pod jakom pratnjom specijalne policije.

Nakon utakmice dogodio se i indicent. Naime,  nakon što je sudac Strukan odsvirao kraj susreta navijači su pozvali igrače da dođu ispred njih. Umjesto pljeska čuli su se zvižduci, bilo je i vrijeđanja. Po izlasku iz svlačionice, na putu prema autobusu koji je bijele vratio na Poljud, jedan razočarani navijač okomio se nekolicinu igrača. Posebice mu je na meti bio Avdija Vršajević kojem je poručio:

- Ne možeš ti iz Bosne više voljeti Hajduka od mene!

Vršajević je krenuo prema razočaranom navijaču, no zahvaljujući policiji nije došlo do bliskog susreta.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.