Nogometaši Hajduka počeli pripreme, Joan Carrillo zadovoljan pojačanjima

Petak, 16. lipnja 2017. 22:30 Napisao/la  Ivan Jelić

Predsjednik Uprave Kos i Nadzornog odbora Marasović su kazali da smo u boljoj financijskoj poziciji i da ne moramo prodavati naše zlato, rekao je Carrillo

Nogometaši Hajduka počeli su pripreme za nadolazeću sezonu.  

Među okupljenim nogometašima nije bilo Futacsa, Hamze i Jeffersona koji će se priključiti koji dan kasnije, a nema ni Terzieva te Savvasa s kojima još nije riješen status oko  posudbi i ugovora.

Igrače su u svlačionici pozdravili sportski direktor Mario Branco i trener Joan Carrillo, koji su potom izašli i pred novinare...

- Počinjemo s priprema, spremni smo raditi i ostvarivati ciljeve. Želimo biti konkurentniji nego prošle sezone, prošle godine smo ispali iz Europe, sada želimo proći do grupe, želimo doći što dalje u Kupu, te ostvariti veći broj od 66 bodova u prvenstvu. Tada ćemo biti zadovoljni. Momčad još uvijek nije kompletirana, Europa liga starta ranije, voljeli bi da su svi s nama, ali to nije moguće. Znamo što nam treba, dva-tri igrača. Lako je vidjeti tko je napustio momčad, onda je lako razumjeti što trebamo. Ćosić nas je napustio, Terziev je upitan, nema Kvesića, nije to neka znanstvena fantastika, sve je jasno. Predsjednik Uprave Kos i Nadzornog odbora Marasović su kazali da smo u boljoj financijskoj poziciji i da ne moramo prodavati naše zlato, rekao je Carrillo.

Jeste li zadovoljni s novim igračima Šehićem, Radoševićem i Pešićem?

- Zadovoljan sam s novim igračima. Momčad će biti dobra. Treba ići polako, ne treba se zalijetati. Nisu se radile velike promjene, zato samo jako zadovoljan. Cilj nam se boriti za vrh, jer tamo i pripadamo. Razlika u nogometnom smislu se nije naročita vidjela u prošlom periodu, neke utakmice smo pobjeđivali, a neke gubile. U svaku utakmicu ulazimo s ciljem osvajanja tri boda, dokazali smo da se možemo boriti sa svakim, rekao je Carrillo.

Na prvom treningu bili su: Josip Bašić, Toma Bašić, Petar Bosančić, Ante Erceg, Ivo Grbić, Ardian Ismajli, Robert Jandrek, Josip Juranović, Deni Jurić, Anthony Kalik, Zvonimir Kožulj, Franko Kovačević, Karlo Letica, Hysen Memolla, Zoran Nižić, Franck Ohandza, Ivan Pešić, Ivan Prtajin, Josip Radošević, Ahmed Said Said, Dante Stipica, Edin Šehić, Fran Tudor, Nikola Vlašić i Mario Lovre Vojković.