Nogometaši Hajduka otputovali u Tursku, nema novih imena na popisu igrača

Nedjelja, 22. siječnja 2017. 15:47 Napisao/la  I

Na proljeće bijeli samo odrađuju preostali dio prvenstva, svejedno je osvoje li na kraju  3. ili 4. mjesto


U nedjelju je Hajduk krenuo iz Splita preko Zagreba do  Istanbula, odakle će do konačnog odredišta Beleka.

Tamo će momčad Hajduka dva tjedna trenirati i odigrati  tri prijateljske međunarodne utakmice, prvu 25. siječnja protiv ukrajinskog Dnipra, drugi protivnik je prošlogodišnji prvak Slovačke Trenčina, 2. veljače odmjerit će snage sa višestrukim prvakom rumunjske Steauom.

 Splićani se nadaju da će na licu mjesta dogovoriti još neku utakmicu kako bi svih 28 igrača koje je španjolski trener Joan Carrillo poveo na pripreme dobili priliku da pokažu što znaju.
 
U Tursku su otputovali: Stipica, Grbić, Letica (vratari), Nižić, Šimić, Jefferson, Kvesić, Bosančić, Prtajin, Vlašić, Futacs, Ohandza, Juranović, Kožulj, Barry, Kalik, Said, Pasariček, T. Bašić, Memolla, Teklić, Jurić, Tudor, Ismajli, Ćosić, Erceg, Vojković, Gentsoglou.

Na popisu  za sada nema novih imena, sportski direktor Mario Branco najavio je da klub traži braniče i bočne igrače.

Među igračima koji će odraditi dvotjedne pripreme u Beleku nema Mujana, Mastelića, Bencuna, J. Bašića, koji iza sebe imaju prvoligaškog iskustva.

Dok se Bencun i J. Bašić nisu našli na popisu zbog činjenice da su u fazi rehabilitacije nakon ozljede, Mujan i Mastelić  svoje su odigrali u bijelom dresu.

Na proljeće bijeli samo odrađuju preostali dio prvenstva, svejedno je osvoje li na kraju  3. ili 4. mjesto.

Puno novca je uzaludno potrošeno u strance, posebice u Jeffersona, Memollu, Kvesića, Saida, Futacsa...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.