Nogometaši Hajduka otputovali na pripreme u Rovinj, Vršajević potpisao ugovor do 2016. godine

Ponedjeljak, 19. siječnja 2015. 14:29 Napisao/la  Ivan Jelić

Tudor se zahvalio Anđelkoviću i Jozinoviću na daljnjoj suradnji


Hajdukovci su se u ponedjeljak ujutro autobusom zaputili prema Rovinju, gdje će od 19 do 31.siječnja odraditi dvotjedne pripreme. Trener Igor Tudor poveo je sljedeće igrače: Kalinić, Grbić (vratari), Mikanović, T. Bašić, Milović, Kouassi, Vlašić, Maglica, Milevskyi, Gotal, Vasilj, Caktaš, Maloku, Juranović, Maloča, Nižić, Pejić, Vuković, Milić, Bradarić, J. Bašić, Sušić, Domej, Mezga, Balić.

Suigračima će se sa danom zakašnjena priključiti Vršajević, koji je potpisao ugovor s klubom koji vrijedi do ljeta 2016. godine.

Tudor se zahvalio Anđelkoviću i Jozinoviću na daljnjoj suradnji, Bencun i Šimić trebali bi otići na posudbu u Zadar. Francuz Pierre Ducasse, koji je bio na probi, trebao bi se bijelima priključiti nakon što kod kuće sredi privatne obveze.

Tijekom priprema u Rovinju Splićani će odigrati tri prijateljske utakmice, prvu 24. siječnja protiv Jadrana iz Poreča u istoimenom gradu, 28. siječnja u Trstu će odmjeriti snage s Unionom Triestinom, dok će na povratku kućama 31. siječnja gostovati u Kopru, gdje će im protivnik biti slovenski prvoligaš FC Luka Koper.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.