Ništa kontra Hajduka: Gradsko vijeće Splita u ponedjeljak zasjeda pod kontrolom Torcide

Nedjelja, 14. listopada 2012. 11:15 Napisao/la  I. J.

Torcida je putem svoje web-stranice pozvala navijače da se u što većem broju već u 8 sati okupe ispred Banovine

U ponedjeljak s početkom u 9 sati zakazana je izvanredna sjednica Gradskog vijeća Splita na kojoj bi vijećnici trebali izglasati jamstvo Hajduku za podizanjem dvaju kredita od po 15 milijuna kuna.

 U petak nije bilo dovoljno glasova vijećnika za izglasavanje jamstva klubu, što je razljutilo skupinu Torcide koji su došli pred Banovinu prosvjedovati. Gradonačelnik Željko Kerum zbog toga je zatražio od predsjednice Gradskog vijeća Nevenke Bečić da za ponedjeljak sazove izvanrednu sjednicu, odmah su poslani pozivi vijećnicima.

 Torcida je putem svoje web-stranice pozvala navijače da se u što većem broju već u 8 sati okupe ispred Banovine i na taj način vijećnicima još jednom pokažu koliko je Hajduk važan za Grad Split te da donesu odluku o davanju jamstva klubu.

Torcida je poručila svojim pristašama da ne napuštaju Banovinu dok potpis ne bude stavljen na ugovor.  Nakon upućenih poziva za novu sjednicu sastao se gradski odbor SDP-a koji je donio odluku da neće sudjelovati na sjednici, a isto je objavio i Luka Podrug, član HČSP-a, koji svoj dolazak uvjetuje ostavkom Upravnog odbora Hajduka.  Bez obzira na sve na sjednici će biti dovoljno vijećnika koji mogu donijeti odluku o davanju jamstva za kredit.

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.