Niku i Jakobušiću vrijeme nije saveznik, navijačima je dosta praznih obećanja

Nedjelja, 10. siječnja 2021. 19:46 Napisao/la  Toni Bilić
 Nikoličius Mindaugas  i Lukša Jakobušić
Nikoličius Mindaugas i Lukša Jakobušić

Novi sportski direktor Hajduka Nikoličius Mindaugas stigao je u Postire na otok Brač u hotel Lipa, gdje se momčad priprema za nastavak prvenstva.

Niko, kao što ga zovu na Poljudu da im se ne bi zapleo jezik kod punog izgovora imena i prezima, obavit će razgovore sa svim igračima koje je trener Boro Primorac odveo na Brač, sa njih ukupno 29.

Najavio je da svima prvo postaviti isto pitanje:

Želite li igrati za Hajduk?

Prvi na redu trebali bi biti oni s najvećima ugovorima: Caktaš, Posavec, Jradi, Jairo, Gyurcso...

Nekima od njih poput Caktaša, Jradija i Cyurcsa, na ljeto ističe ugovor sa klubom, oni su od prvog dana ove godine mogli pregovarati sa novim klubom.

Predsjednik Lukša Jakobušić javno je obznanio da će ugovori svim igračima biti bitno smanjeni, smanjit će plaće zaposlenika i onih koji su na suradničkim ugovorima.

Niko neće nespreman obaviti razgovore s igračima, na predstavljanju je kazao da vidi 14 igrača koji bi na ljeto mogli nastaviti igrati u Hajduku, svi ostali su na probnom radu u nastavku sezone.

Ostanak ili odlazak Caktaša najintrigantnija je priča u ovom trenutku, Jakobušić je rekao da Caktašov mendažer radi na transferu.

Spekulira se da su klubovi iz Turske i Kine zainteresirani za njegove usluge.

Klub bi trebao svakako riješiti Brazilca Jaira, koji je nestao nakon što ljetos nije otišao u Dinamo, vratar Posavec na listi je za prodaju, nema kvalitetu za prvog vratara Hajduka.

Uz to je s posudbe iz Aston Ville došao je Kalinić.

Za novog sportskog direktora imao puno posla, vjerujemo da je svjestan da Hajduk nije Gorica uz dužno poštovanje spram kluba iz Velike Gorice.

Niku i Jakobušiću vrijeme nije saveznik, navijačima je dosta praznih obećanja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.